Strаnice: 1 [2]   Idi dole
Štаmpаj
Аutor Temа: Koje tipove motora volite i zasto  (Pročitаno 803 putа)
filip-xt660r
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

vozim xt660r

« Odgovor #15 poslаto: 09. 03. 2010. god. u 14:48:09 »

najviše mi se sviđaju enduro motori i volio bi imati neki maxi enduro (tipa bmw gsa, yamaha super tenere 1200....) i to bi mi bio uvjek prvi motor, za putovanja i sve ostale vožnje, a kao drugi motor bi volio imati nešto "žešće", za neka ludovanja....
da skratim priču volim sve motore, al ipak na prvo mjesto stavljam ENDURO Skut Skut Skut
Sаčuvаnа
Zmajcek
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

Yamaha XJ650

« Odgovor #16 poslаto: 09. 03. 2010. god. u 16:50:58 »

Volem touring klasu, a i ovaj moj je nekako na pola puta (sport-touring). Da je sto gabaritniji i udobniji, mada sam i ja mali covek pa je to malo diskutabilno. Cheesy
Sаčuvаnа

Ako nece malim cekicem, uzmi veci!
RoaD GunneR
Laka
**
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #17 poslаto: 09. 03. 2010. god. u 18:40:46 »

Volem tourer ili ti F varjantu jer ima jednu prednost u odnosu na enduro, tj. zbog toga sam presao sa endura na ovaj tip motora a to je da suvozac sedi mnogo mnogo ne udobnije pa me sada zena ne smara da ide sa mnom  Yuhu dok je enduro udobniji i za vozaca ali ima manju krajnju brzinu i sporije ubrzava pa mi nije zanimljiv.
Sаčuvаnа
bokilic
.
Vаn mreže Vаn mreže

svet je poludeo...

« Odgovor #18 poslаto: 10. 03. 2010. god. u 16:04:13 »

hm,,enduro,nejked ,klasic,,nekako nevolim plastike,uzivam i u r motorima,i u klasikama,mada kada bi se bilo pri parama,imao bi od svakog po jedan,, Cheesy Cheesy Cheesy
trenutno mi leze neke nejked varijante i putni enduro,,e sd kad se jos malko ostari,,videcemo  Smiley
Sаčuvаnа

moze i prst u oko,al boli...
K_A_W_A
.
Vаn mreže Vаn mreže

SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **White Edition***

« Odgovor #19 poslаto: 10. 03. 2010. god. u 16:16:39 »

Neki kazu da slika govori vise od hiljadu reci Cheesy Znaci samo R (trkalice) i nista drugo. Brzina, Snaga, Moc, Adrenalin...

Sаčuvаnа

KAWASAKI ZR 500 A
Laka
**
Vаn mreže Vаn mreže

Motor,Vespa ET4 125ccm,predhodno KAWASAKI ZR 500 A

« Odgovor #20 poslаto: 10. 03. 2010. god. u 18:52:31 »

za voznju u gradu Skuter do 150 kubika ne preterano velikih gabarita tipa Vespa ET 4
za voznju van grada i duza putovanja VFR 800 ili CBR 600F ili GSX 600 F znaci udobne putne motore koji imaju snagu...
Sаčuvаnа

neli
.
Vаn mreže Vаn mreže

sachs x road...

« Odgovor #21 poslаto: 10. 03. 2010. god. u 19:01:53 »

Vfr je extra za put ima ga moj stric strava motor! Skut
Sаčuvаnа
ivanzivanovic
Laka
**
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #22 poslаto: 21. 04. 2010. god. u 14:42:53 »

Ova tema je jako interesantna. Ja sam o tome puno razmisljao pokusavajuci da nadjem idealno resenje ali nisam uspeo u tome. Prvo i naj vaznije pitanje je sta znate, volite i ocekujete od motora. Dali ste probali, vozili, koliko i kuda da bi odabrali pravi model naravno podrazumeva se i dali ste u mogucnosti da birate. Pisem ovo jer sam ja sasvim slucajno pronasao model u kome uzivam. Primetio sam da puno njih tvrdi je njihov ljubimac prava varijanta za svakoga sto naravno nije tacno, oni to pricaju iz iskustva ali svog, siromasnog ne shvatjuci da ni sami neznaju sta je za njih naj bolje vec prvo nasta sednu zavole i misle da bolje ne postoji pa sire dezinformacije. Moj savet svakom pioniru je da pre nego sto izvadi novac prvo pita i po mogucnosti provoza vise modela u razlicitim uslovima pa tek onda odluci jer ustedece puno novca, vremena i zivaca. I na krju zna se  Skut gas!
Sаčuvаnа
T-Man
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #23 poslаto: 27. 05. 2010. god. u 01:05:08 »

Skut sve  Skut jednostavno MOTOR  Yuhu
Sаčuvаnа
Cale
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #24 poslаto: 03. 06. 2010. god. u 10:01:22 »

Ljubitelj sam sportskih motora. U zivotu sam bio vlasnik i Husqvarne 250 koju nisam znao voziti, jer sam do tada vozio samo turisticko-sportske masine. Doslo mi bilo da joj stavim manje tockove za asfaltnu voznju. Zavrsilo se prodajom. Trenutno mi je u vlasnistvu Triumph TT600 koji je uz Daytonu 600 (razlika u imenu i plastici) jedini 4-cilindricni Triumph nakon drugog svetskog rata.

Sаčuvаnа

brzabrzina.com
lorand88
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #25 poslаto: 07. 06. 2010. god. u 21:32:06 »

i ja sam ljubitelj sportskog motora ali do sad sam dostigao do keeway speed 150.ali moja zelje je honda cbr 600rr neznam zasto ali od malena zeliim takav motor i trudim se da nabavim jedan cbr.
Sаčuvаnа
Strаnice: 1 [2]   Idi gore
Štаmpаj
Prebаci se nа: