|
SCI
|
 |
« poslаto: 30. 01. 2010. god. u 18:23:47 » |
|
Koje tipove motora preferirate i zasto. Volite kruzere, enduro, rejsing, turing, super moto, ili nesto trece. Zasto mislite da je bas ono sto vi vozite bolje od svih drugih tipova, cime biste ubedjivali nekoga da kupi gbas tip motora koji vi volite.
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Voooozi Miskooo.....
|
|
|
|
Bobs
|
 |
« Odgovor #1 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 01:26:52 » |
|
Najvise mozes da se prepoznas sta ti pase i gotovo bez greske, tako sto se osvrnes na tip automobila koji volis. Putnicki(limuzina), sportski, ili dzip. Ja celog zivota vozim dzipove i samo enduro motore. Primera gde ljudi identifikuju motor sa kolima, imam kamara i gotovo je kod svakog isto i tacno, barem je to moje misljenje. Osim ako neko nema dovoljno para da vozi i ferari-ja i Hummer-a
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Odavde do dande
|
|
|
mitri
Srednja

Vаn mreže
Honda Transalp 650
|
 |
« Odgovor #2 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 02:04:53 » |
|
Koje tipove motora preferirate i zasto. ...
jbg , ja volem sve motore ... a ne umem da objasnim zasto ...  do sad sam posedovao : Yamaha Drag Star 650 = cruiser Kawasaki Z750S = sport-tourer Honda Transalp 650 = enduro ne znam jos sta ce biti sledece , ali ce sigurno da bude nesto drugacije ... mozda neki supermoto ... 
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Easy Rider - Крушевац
|
|
|
drumskalisica
.

Vаn mreže
Suzuki GS 400, MZ ETZ 150, Tomos Targa A 35
|
 |
« Odgovor #3 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 02:13:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Dok curi - dobro je, znaci da ima ulja
|
|
|
|
Bobs
|
 |
« Odgovor #4 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 02:14:24 » |
|
@ Mitri
Koji se najduze zadrzao kod tebe, koji od tih najduze vozis?
@drumskalisica
to se zove pravi bajker, alal vera
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Odavde do dande
|
|
|
doktor
.

Vаn mreže
V-Strom 1000, CR 125 R Kraljevo
|
 |
« Odgovor #5 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 20:10:22 » |
|
Najvise mozes da se prepoznas sta ti pase i gotovo bez greske, tako sto se osvrnes na tip automobila koji volis. Putnicki(limuzina), sportski, ili dzip. Ja celog zivota vozim dzipove i samo enduro motore. Primera gde ljudi identifikuju motor sa kolima, imam kamara i gotovo je kod svakog isto i tacno, barem je to moje misljenje. Osim ako neko nema dovoljno para da vozi i ferari-ja i Hummer-a
Takodje ceo zivot vozim dzipove i trenutni auto i motor su slicni. Strom je drumski enduro, a RAV 4 je drumski terenac. Oba dozvoljavaju avanture makadamom bez preteranog off-a.
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Bikers work is never done!
|
|
|
|
SCI
|
 |
« Odgovor #6 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 20:21:22 » |
|
Ja volim enduro motore zbog svestranosti, turisticke zbog udobnosti, a custome zbog lepote. R-ove sam nekad imao, mogu da ih vozim, ali mislim da nemaju nikakav smisao van staze, ako ne racunamo sminkeraj. Vecina ljudi koji ih voze im nije dorasla, pa na zalost postaju masine za ubijanje  .
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Voooozi Miskooo.....
|
|
|
enco
.

Vаn mreže
xt660x
|
 |
« Odgovor #7 poslаto: 31. 01. 2010. god. u 21:58:57 » |
|
Posto mi se svidjao uvek supermoto izgled ,sadasnji motor je zadrzao takav izgled i nije onako cistokrvni sa uzanim sedistem ,vec je mesavina supermoto izgleda i nekog endura da tako kazem ,sto omogucava i neke duze ture uz odredjenu udobnost! Nisam imao obicaj probavati tudje motore tako da nije iskljuceno da jednog dana ne budem imao nekog drugog favorita....na primer neki naked...
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
|
|
|
drumskalisica
.

Vаn mreže
Suzuki GS 400, MZ ETZ 150, Tomos Targa A 35
|
 |
« Odgovor #8 poslаto: 01. 02. 2010. god. u 01:40:31 » |
|
" cime biste ubedjivali nekoga da kupi bas tip motora koji vi volite. " Nikad nisam ni pokusavao da ubedim nekog da kupi tip motora kao sto je moj. Kad god me je neko pitao za savet o kupovini, gledao sam da sagledam realno sve cinjenice tog sto kupuje ( Za sta kupuje, kako vozi, gde ce da se vozi, fizicke predispozicije ), pa spram svega toga i da mu dam odgovarajuci savet . 
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
Dok curi - dobro je, znaci da ima ulja
|
|
|
Rendi
.

Vаn mreže
Mk Shadows
|
 |
« Odgovor #9 poslаto: 02. 02. 2010. god. u 17:29:42 » |
|
Zbog putovanja volim klasicne i enduro motore ,vozio sam i druge kategorije ali nije to to.
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
|
|
|
neli
.

Vаn mreže
sachs x road...
|
 |
« Odgovor #10 poslаto: 09. 02. 2010. god. u 19:55:12 » |
|
Ja volim supermoto zato sto je extra za divljanje i mozes ga terati gde hoces! Ali volim i erove zbog adrenalina!
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
|
|
|
zika56
Pero
Vаn mreže
Transalp 600v
|
 |
« Odgovor #11 poslаto: 17. 02. 2010. god. u 09:56:00 » |
|
Enduro. Volim slobodno kretanje (bez ograničenja). Iz istog razloga od četvorotočkaša posedujem pravi terenac (Land Rover iz 1968. god). Ja sam takođe i dosta "gabaritan" (skoro 2m) pa su mi drugi tipovi motora "premali", posebno što uglavnom putujem udvoje. Uticaj ima i to što sam u mladosti imao dosta povreda pa me sad boli svaka koščica. I tu enduro odnosi pobedu zbog ogibljenja. Enduro uglavnom nije "oštar" motor i lepo "vuče" i pri niskim obrtajima, pa stoga omogućuje lepu i sigurnu vožnju i manje iskusnim "bajkerima". Nije nebitno što ovi motori uglavnom imaju i nisku potrošnju goriva. Za mene je enduro u svakom pogledu univerzalni motor.
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
|
|
|
CRNI
.

Vаn mreže
Honda NTV 650
|
 |
« Odgovor #12 poslаto: 18. 02. 2010. god. u 16:47:15 » |
|
Ja volim putne enduro i sport-turing varijante motora! Volim kad je motor velik ,udoban ,sa obiljem obrtnog momenta na malim obrtajima! Da mozemo bez problema da se vozimo devojka i ja sa tri kofera puna stvari i da predjemo u cugu 500km i da se ne umorimo!
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
MK OBRENOVAC
|
|
|
|
dejan sd
|
 |
« Odgovor #13 poslаto: 18. 02. 2010. god. u 17:54:32 » |
|
u principu volim sve motore svi imaju svoju prednost u odredjenim uslovima,ali i mane po meni su svi motori za putovanje bitno je ko ih i kako vozi blagu prednost dajem sportskim motorima.
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
|
|
|
kuratista
Srednja

Vаn mreže
AFRICA
|
 |
« Odgovor #14 poslаto: 09. 03. 2010. god. u 12:35:21 » |
|
Definitivno naj vise volim ENDURO motore zbog njihove svestranosti (dosta udobni za putovanja a mozes sa njima van asvalta) a i nekako mi odgovaraju zbog mog gabarita ( 193cm i 105 kg) . Svidjaju mi se i kustomi i naked motori zbog izgleda i nekako imaju dusu. Za sada vozim samo enduro i nemam nameru da menjam a nadam se da cu zavrsiti bajkersku karijeru kao sedi dekara ne nekom velikom kustomu!!! R-motore mogu da provozam ali me jednostavno ne privlace!!!! 
|
|
|
|
|
Sаčuvаnа
|
FREE RIDER
|
|
|
|