Strаnice: 1 2 [3]   Idi dole
Štаmpаj
Аutor Temа: Novi zakon stupio na snagu  (Pročitаno 1054 putа)
motoras
.
Vаn mreže Vаn mreže

z750

« Odgovor #30 poslаto: 28. 01. 2010. god. u 19:13:11 »

Posle posete Austri mogu reci da je ovaj zakon samo za maltletiranje ljudi i da bi im se sto vise uzela kinta.
Nema tamo policije da cilja radarom,nema njih po kafanama i kaficima,nema bezveznog zaustavljanja,takodje se vozi brze od propisa i to je sasvim normalno da bi se sprecila guzva i ostala sranja.Takodje prilokom odlaska u policisku stanicu u Becu,policajci mladi ljubazni ma sve najlepse sto se moze reci,a po dolasku u nasu stanicu kad ono opste rasulo,jedna sluzbenica jede smoki,druga kikiriki,treca pistace a cetvrta petoj sluzbenici masira glavu na salteru Mad ';.ma sta da vam kazem Mad Mad,.Sve u svemu jako jako razocaran u taj novi zakon odnosno u sluzbenike koji ga primenjuju na nama Mad Mad
Sаčuvаnа
SCI
Administrator
Vаn mreže Vаn mreže

Yamaha XT600z 3aj i Kawasaki EN500. Voozi Miskooo

« Odgovor #31 poslаto: 28. 01. 2010. god. u 19:52:04 »

Tamo vazi isti takav zakon, upravo zahvaljujuci njemu ljudi su fini i postuju propise, jer su kazne drakonske, cak do nekoliko hiljda evrica uz oduzimanje dozvole, pa ti vidi sta ces. Nadam se da ce i kod nas poceti da se primenjuje jednako za sve, pa cemo se i mi odjedanput unormaliti.
Primer austrijskih zakona. Na ulazu u hostel pise da je pusenje zabranjeno i da zqa dodatno "ciscenje" mora da se plati 300e. Naravno da svi postuju, Bobs je cesto napolju, ne pada mu na pamet da krsi zakon, posebno od momenta kad je procitao koja je kazna. Sta mislite, da je kazna 10e da li bi iko postovao zakon Kul Confused. Znaci, propisi su odlicni kad se sprovode striktno, zato u Austriji nemate mnogo policajaca na putevima, ali ima kamera koje i ne vidite, pa kad stigne cestitka nece vam pasti na pamet da suvisno divljate po ulicama.Narod je takav, ne vaspitava se moralom vec evrima. Zalosno je, ali i istinito, mozda za par hiljada godina svest coveka krene uzlaznom putanjom, sad smo jos na nivou ili malo ispod nivoa zivoptinjskih vrsta Cry
Sаčuvаnа

Voooozi Miskooo.....
Bobs
.
Vаn mreže Vаn mreže

yamaha xt660z tenere

« Odgovor #32 poslаto: 28. 01. 2010. god. u 20:12:40 »

... lancano se zakon odrazava i na ono sto je primetno. Recimo po celom gradu se vozi 60 km na sat i 90 posto vozaca to postuje. Kao rezultat toga, nema zakrcenja u saobracaju, jer ZELENI TALAS na semoforima, izmisljen pre 20 godina, tamo  funkcionise bezprekorno.
Sаčuvаnа

Odavde do dande
Oroku
.
Vаn mreže Vаn mreže

Dominator 650

« Odgovor #33 poslаto: 28. 01. 2010. god. u 21:07:57 »

Evo i ja da se nadovezem.Zlatko i ja smo se strecali na svakom pesackom u Becu, nismo navikli da nam svi staju da nas puste. To je za nas skroz drugi svet.  Cheesy
Ja sam radio odmah sledeci dan , po dolasku, i pustao ljude na pesackom, ljudi me gledali ko da nisam normalan.  Yuhu
Sаčuvаnа

Strаnice: 1 2 [3]   Idi gore
Štаmpаj
Prebаci se nа: