Strаnice: 1 2 3 [4]   Idi dole
Štаmpаj
Аutor Temа: A, kako to braca nasa rade :)  (Pročitаno 1826 putа)
mitri
Srednja
Vаn mreže Vаn mreže

Transalp 650

« Odgovor #45 poslаto: 02. 03. 2010. god. u 18:42:20 »

Koliko sam ja uspeo da saznam , iz Varne nema linije za Sevastopolj , ima jedino do Ilichevsk-a (blizu Odese) ...

Jedina linija za Sevastopolj je iz Istambula ...
Sаčuvаnа

Easy Rider - Крушевац
SCI
Administrator
Vаn mreže Vаn mreže

Yamaha XT600z 3aj i Kawasaki EN500. Voozi Miskooo

« Odgovor #46 poslаto: 02. 03. 2010. god. u 19:43:33 »

Bice sexa sa Ukrajinskim pandurima Confused
Sаčuvаnа

Voooozi Miskooo.....
Rendi
.
Vаn mreže Vаn mreže

Mk Shadows

« Odgovor #47 poslаto: 02. 03. 2010. god. u 23:32:49 »

Da uglavnom traze pare ali pogodba moguca
Sаčuvаnа
Lacika
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

« Odgovor #48 poslаto: 05. 03. 2010. god. u 07:40:10 »

Motorom do Sevastopolj -a 1700 km
http://www.reiseplanung.de/
Sаčuvаnа
Rendi
.
Vаn mreže Vаn mreže

Mk Shadows

« Odgovor #49 poslаto: 06. 03. 2010. god. u 16:25:30 »

Imam informaciju da su veze iz Konstance mnogo bolje i cesce nego iz Varne, a od Varne do Konstance nije mnogo daleko.
Sаčuvаnа
K_A_W_A
.
Vаn mreže Vаn mreže

SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **White Edition***

« Odgovor #50 poslаto: 23. 03. 2010. god. u 15:53:50 »

@ Rendi
Druze, u Subotu sam bio sa mojim drugarom mastor Lalom, (moj komsija iz Zablja, mesto gde sam ziveo), znate se vas dvojica i sad pricamo o ovom susretu. Ja mu kazem da bi mozda isao trajektom, a on mi kaze ovako. Kaze da je samo jedno isao trajektomi i nikad vise. A razlog je sledeci, kaze da ti trajekti idu bez ikakvog reda, niko ne zna kad ce da krenu i uopste se ne postuje plovni red, kaze mogu da kasne i po dan/dva. Drugo, trajek zna da stane u sred mora i da da se kao nesto ceka po 10 sati. Znaci, jako je rizicno i moze da se desi da se i dosta propusti zbog tih kasnjenja. To mi je on reko i savetuje me da tako ne idem.
Sаčuvаnа

mitri
Srednja
Vаn mreže Vаn mreže

Transalp 650

« Odgovor #51 poslаto: 23. 03. 2010. god. u 23:45:08 »

@ Rendi
Druze, u Subotu sam bio sa mojim drugarom mastor Lalom, (moj komsija iz Zablja, mesto gde sam ziveo), znate se vas dvojica i sad pricamo o ovom susretu. Ja mu kazem da bi mozda isao trajektom, a on mi kaze ovako. Kaze da je samo jedno isao trajektomi i nikad vise. A razlog je sledeci, kaze da ti trajekti idu bez ikakvog reda, niko ne zna kad ce da krenu i uopste se ne postuje plovni red, kaze mogu da kasne i po dan/dva. Drugo, trajek zna da stane u sred mora i da da se kao nesto ceka po 10 sati. Znaci, jako je rizicno i moze da se desi da se i dosta propusti zbog tih kasnjenja. To mi je on reko i savetuje me da tako ne idem.

OK , znaci plan sa trajektom otpada , a ta ideja mi se ionako nije ni dopadala ...

Ajde sad da razradjujemo plan B ... KAWA , jel ti rekao Lala kojim putem je najbolje da se ide ?

- preko Moldavije ? (za Moldaviju treba viza ...  Mad ... viza kosta oko 65 $ ...  Mad )
- pojasom izmedju Moldavije i Crnog mora ?
- okolo Moldavije , sa severne strane ?

p.s. - KAWA , jel ti planiras da ides GSX-R-om ? ... pitam jer sam cuo da u Ukrajini ima jako losih puteva ...  Confused
Sаčuvаnа

Easy Rider - Крушевац
SCI
Administrator
Vаn mreže Vаn mreže

Yamaha XT600z 3aj i Kawasaki EN500. Voozi Miskooo

« Odgovor #52 poslаto: 24. 03. 2010. god. u 00:49:28 »

Nije problem u Moldaviji, Ukrajinska je veci, jer je nemoguce izbeci njihove pandure (zamislite nase pandure 90-tih kad im naleti stranac Shocked). Mucenje je i na granici, ali nije nemoguce proci, avantura je zagarantovana, treba spremiti po 10-20 evrica po dostupnim dzepovima...za "putarinu"... Roll Eyes
Sаčuvаnа

Voooozi Miskooo.....
K_A_W_A
.
Vаn mreže Vаn mreže

SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **White Edition***

« Odgovor #53 poslаto: 24. 03. 2010. god. u 14:25:21 »

Upravo to sto je Sci rekao, panduri i jako veliki problem su losi putevi. Lala me savetuje da u opste neidem mojim motorom. Jer kaze da cu ga skroz unistiti. Inace taj put traje 3 dana. Vize se lako dobijaju u BG.
Sаčuvаnа

Rendi
.
Vаn mreže Vаn mreže

Mk Shadows

« Odgovor #54 poslаto: 24. 03. 2010. god. u 21:34:07 »

Sаčuvаnа
mitri
Srednja
Vаn mreže Vаn mreže

Transalp 650

« Odgovor #55 poslаto: 18. 04. 2010. god. u 19:22:04 »

sada je vec poznat i tacan datum : 16-18 jul 2010.

Promena termina - umesto 16-18 jula , Bikeshow ce biti 23-24 jula ...

http://bikeshow.ru/
Sаčuvаnа

Easy Rider - Крушевац
Rendi
.
Vаn mreže Vаn mreže

Mk Shadows

« Odgovor #56 poslаto: 30. 04. 2010. god. u 16:22:36 »

Toliko su me razocarali cepteri ovog kluba koji zive u Srbiji da nemam reci za njihove ljigavstine. Elem resili ljudi da prave skup u Nisu 15 dana pre naseg skupa koji je svake godine u programu desavanja u gradu. I to na istoj lokaciji gde mi pravimo 15 godina skupove. Posto imaju clanove i u Pancevu sto nisu pravili tamo 15 dana pre skupa kojota. Urke koji je iz Panceva nece ni da mi odgovori na PP a kamoli neko objasnjenje za ovakav postupak. Znao sam da strani klubovi u Srbiji ne donose nista dobro ali da ce da pocnu da se bave ovakvim stvarima nisam ni predpostavljao.
Sаčuvаnа
Blue Rider 9
Pero
*
Vаn mreže Vаn mreže

Peace with you

« Odgovor #57 poslаto: 21. 06. 2010. god. u 20:59:52 »

Dali ima neko informaciju gde mogu izvaditi tranzitnu vizu za Moldaviju u konzulatu u Bukureštu ili na samoj granici ili dali uopšte treba . Za Ukrajinu su mi rekli da treba samo vaučer iz turističke agencije .
Sаčuvаnа

Vodi ljubav a ne rat na drumu
mitri
Srednja
Vаn mreže Vаn mreže

Transalp 650

« Odgovor #58 poslаto: 21. 06. 2010. god. u 22:11:40 »

Informacije za moldavsku vizu :

http://www.serbiatravelers.org/vize/23-evropa/2982-moldavija
Sаčuvаnа

Easy Rider - Крушевац
Strаnice: 1 2 3 [4]   Idi gore